HTML

bananblog

33 evessen eldontottem, hogy magam mogott hagyom kis hazamat, es egy uj, jobb elet remenyeben angliaba utazom.

Friss topikok

  • Emil bacsi: Orulok, hogy Cambridge tatszik neked. Apam is toltott ott idot. A Szentgyorgyi Albert is sok ideig... (2009.09.19. 04:41) Szept 13. Cambridge
  • MacikaBotika: És az ötödik napon mepihent? SZ&H (2009.09.15. 12:43) Szept 10. a masodik nap...
  • Bratyód: Szia Töki! Kitartás drukkolunk neked.Vigyázz magadra. Legközelebb az emeletes buszon allul utazz a... (2009.09.13. 22:02) Szept 12. a negyedik nap...
  • Ancikád: Szia Kisfiam! Olvastuk a blogodat. Reméljük még nem keseregsz! Biztos megtalálod a magadnak való m... (2009.09.11. 21:10) Szept 11. a harmadik nap...

Linkblog

Archívum

Szept 10. a masodik nap...

2009.09.11. 08:19 dexmor

 

 Sokkal jobb kedvvel ebredtem mint ahogy tegnap este lefekudtem. Egy gyors kave, es cigi utan gondolkoztam, hogy mit kellene csinalnom mig Melinda alszik. Ugy dontottem korbejarom a kornyeket ahol lakom. Feloltoztem es elindultam. Tegnap a repuloteren feltoltott kartyam lefogyott, hiszen mindenkit fel kellett hivnom akinek megigertem. Fel kell toltenem. Tegnap meg Melcsike segitett ebben, most megoldom En. Talalok egy vegyes boltot. Bemegyek. A boltos egy indiai, vagy pakisztani forma idossebb ember. Kerem a megfelelo erteku, es falytaju feltotltest. Erti…! Nagyon segitokesz. Lassan beszel, erthetoen, es egyfolytaban mosolyog. Meg nehany szot valtunk es indulok felfedezni. Igazabol nem sok mindent latok, csak ugyan olyan hazakat. Mint kesobb kiderult, csak egy utcat kellett volna tovabb mennem, es sokkal tobb lett volna a latni valo. Masfel ora bolyongas utan haza mentem jol idozitve, hisz Melinda akkor kelt fel.
 
Delben elindulunk bankszamlat nyitni nekem. A hivatalban egy nagyon kedves, es turelmes holgy kozolte velunk, hogy jovo heten kedden fel 10-re kell vissza mennunk. Bevaltottuk a nalam maradt euromat, majd irany a varos. Vonattal es metroval kb. 40 perc alatt elerjuk Camden Town megallo helyet. Ide egy piercinges munka miatt jottunk. Az utca ahova kileptunk a metrobol, maga a nyuzsges. Ugy kell elkepzelni mintha valami bucsu fele lenne az utcaban. Kirakodo vasar jellegu forgatag. Nagyon sok fele emberrel. Turistak, furcsabbnal furcsabb tetovalt, tele piercingelt fiatalok, es az utca nepe. Itt aztan minden van. Szo szerint.
 Megtalaltuk a tetovalo szalont, es keresem az embert akit kell. Beszelgetesunk alatt kiderul szamomra, hogy nincs minden rendben ezzel a helyel. 10-tol fel 8-ig kellene dolgoznom, hetvegen 8-ig, napi negyven fontert, es mindezt hivatalossan. Ez azert furcsa, mert a minimal ber itt 5,75 orankent, es ez az osszeg meg csak nem is kozelit fele. Megegyezunk, hogy tartjuk a kapcsolatot.
 Melcsivel meg setaltunk egy kicsit, majd fel a metrora, es vissza a London Bridge-hez.
 Itt sok latvanyossagot latok, de most a munka keresese jobban erdekel. Mindennek eljon az ideje. Most a Melcsi regi munkahelyere megyunk egy gyonyoru szep Temze parti etterembe. Megkerdezzuk hatha van valami konyhai munka, de nem jarunk sikerrel. Mindene esetre megadjak az e-meil cimet, hogy ide kuldjuk az oneletrjzomat es ha van uresedes szolnak.
 Setalas kozben elmentunk egy perui etterem elott. Mondtam a Melcsinek menjunk be hatha van valami munkajuk szamomra. A managerrel valo beszelgetesbol kiderult, hogy nem szereti a rizsazast. A lenyeget roviden, es menjen mindenki az utjara. A lenyeg az hogy van valaki akit ki akarnak rugni mert nincsenek vele megelegedve. Holnap hivnak.  
Vissza mentunk Brockley-ba. Itt nehany dolgot elinteztunk a Melindanak, majd bementunk egy tetovalo szalonba, de itt sem keresnek embert.
 Irany haza.
Keso este at jott Melcsi ismerose, Arabella.
O egy Magyar lany, aki szinmuveszetet, es rendezest tanul itt Lodonban. Megcsinaltam a beigert porkoletet. Nagyon izlett nekik, meg Arabellanak is, pedig O vegetarianus.
Faraszto volt a mai nap. Sokat mentunk.

 

 A reggeli setam utvonala

Ebredes utan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy jatszoter a kisfiamnak.

 Melcsike

 

  

 

 

En Camben Town allomason

 

 

 

 

 

 

 

 

 Szent Pal Katedralis.

 

 

Gherkin (Az uborka) 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tower Bridge nagyon messzirol.

 

Sir Francis Drake hajoja a Golden Hinde

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bananangliaban.blog.hu/api/trackback/id/tr491374510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MacikaBotika 2009.09.11. 11:53:28

Gyönyörű!!!! Élvezd!!!!!!!
Imádunk és hiányzol!
Várom,hogy ott legyünk veled!!!!
SZ&H

dexmor 2009.09.11. 12:28:21

@MacikaBotika: Latod Dragam???
Talaltam Botinak jatszoteret. :)))

Ancikád 2009.09.13. 09:29:49

Szia Kisfiam!

Folyamatosan olvassuk a blogodat. Ürülünk,hogy ilyen jól elboldogulsz. És annak is ,hogy több munka lehetőséged van.Legyél ügyes sok sikert jó lenne már hallani a hangodat. Szeretünk. Anyú

MacikaBotika 2009.09.15. 12:43:53

És az ötödik napon mepihent?
SZ&H
süti beállítások módosítása