HTML

bananblog

33 evessen eldontottem, hogy magam mogott hagyom kis hazamat, es egy uj, jobb elet remenyeben angliaba utazom.

Friss topikok

  • Emil bacsi: Orulok, hogy Cambridge tatszik neked. Apam is toltott ott idot. A Szentgyorgyi Albert is sok ideig... (2009.09.19. 04:41) Szept 13. Cambridge
  • MacikaBotika: És az ötödik napon mepihent? SZ&H (2009.09.15. 12:43) Szept 10. a masodik nap...
  • Bratyód: Szia Töki! Kitartás drukkolunk neked.Vigyázz magadra. Legközelebb az emeletes buszon allul utazz a... (2009.09.13. 22:02) Szept 12. a negyedik nap...
  • Ancikád: Szia Kisfiam! Olvastuk a blogodat. Reméljük még nem keseregsz! Biztos megtalálod a magadnak való m... (2009.09.11. 21:10) Szept 11. a harmadik nap...

Linkblog

Archívum

Szept 15. az angol idojaras

2009.09.19. 22:07 dexmor

 

Fel 11-re mentunk bankszamlat nyitni a Barckley`s bankba. Egy nagyon kedves holgy (nem akivel a mult heten beszeltunk) segitett volna nekunk a proceduraban, de sajnos kozolte, hogy amig nincs munkahelyem, addig nem nyithatok szamlat. Ket eset lehetseges:
1.      vagy megbizom valamelyik ismerosomben(nekem szerencsere ketto is van), es ha talalok munkat az O bankszamla szamat adom meg, mert itt ugyanis a munkahoz kell bankszamla.
 
2.      Vagy ha talaltam munkat, megmondhatom nekik hogy mi a helyzet,es akkor toluk kapok egy igazolast, hogy naluk fogok dolgozni, igy a bank mar megtudja nyitni nekem a szamlat.
 
Hat igy mukodik itt minden es elkepeszto, hogy milyen csekely a burokracia. Szerintem megtudom szokni. J
 Kicsit csalodott voltam, hiszen lassan egy hete vagyok kint es meg semmi sem jott ossze.
 Haza mentunk, majd telefon. NI NUMBER.
 Ha nincs ilyen szama az embernek akkor itt nem letezik. Ezutan azonositanak be. Ez a TB szam, es az ado szam.
Meg van az interju idopontja. Szept 29. 9:30.
 De jo legalabb ez ossze jott. J
 Elkezdett esni az eso, es mi pont most indulunk munkat keresni a kornyeken. Szep suru, kover szemekeben esik. Na vegre. Megtapasztalom az angol idojarast. Melcsi gyorsan ram szol, hogy felejtsem el. Ez nem jellemzo Anglia idojarasara. Valoban szokott esni az eso, es tobbet mint mashol, de ez nagyon durva. En azt mondanam, hogy nalunk egy atlag eso lehet ilyen.
 Kb 2 orat jarkaltunk, es ha nincs esokabatunk, tuti hogy borig azunk. Kiosztottunk 10 CV-t majd irany haza. Termeszetessen ra par percre el is alt az eso. Ez van.
 Este beszeltem Macikammal, es elujsagolta, hogy miota eljottem Botikam nagyon nagy fiu lett. A koszonomre azt mondja “ko”, a tessekre “te” akkor amikor kell. Ha megkerdi tole hogy akar e menni aludni akkor rohan a konyhaba, hogy meg csak veletlenul sem keruljon az agy kozelebe. Utal aludni, es mindig hisztizik ha altatas van. Egy biztos. Ezt nem tolunk orokolte. A nagyapja sem szereti ilyen felesleges dolgokkal fecserelni az idejet.
 Az viszont tuti, hogy van mit kipihennem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bananangliaban.blog.hu/api/trackback/id/tr151393544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása